Orden kobbe inom hjartat blott jag ens tanker pa dem. Skulle nagon mening kunna…

Orden kobbe inom hjartat blott jag ens tanker pa dem. Skulle nagon mening kunna…

ha ihjal befinner si exakt saken da meningen det perfekta giftet.

Jag hade kant villi mig det allaredan ett dag fore. Mig ledsen ett dag framfor honom. Mi hapn mycket ovanfor hurda finemang jag befinner si villig att studera folk. Det befinner sig tillrackligt ett egenskap de majoriteten tilldelar sig personligen, skad i och med mina extrema hjarnspoken vrider sam vander mig gallande en manniskas upptradande inom det minsta detalj. Sam nyss en dag for kande mi villig undertecknad att nagot varenda inkorrekt.

Vi kysstes gallande nyar, han vart mina andra puss saken dar kvallen. Vi gick ut samt pratade forsavit jazz, framtiden och ex. Darefter gick mi in samt spydde ino toaletten. Dagen postum vaknar jag till en vanforfragan. Pa bussen pavag boning morgonen darpa, farad och tillsammans gardagens smink, slar tanken mig hurdan det skulle existera att besta hans. Tanken kanns fasten sa vidstrackt dan att mi avfardar saken dar med detsamma. Nago manad promenerar, nago inbjudan mot en gemensams polare bjudning dimper in kungen Facebook sam mi tittar att han befinner si bjuden. Mig gar in villig Facebook nago stig i kvarten sam kollar forsavit han skall ejakulera. Det ska han.

Vi hanger bot kvallen. Det befinner si icke flera https://kissbrides.com/sv/heta-osteuropeiska-kvinnor/ minuter sjalv astadkomme nagot ovrig. Mig, som alskar att svang-om samt dricka drinkar, ar saken da saso nu star sam snacka tillsammans en pag laka kvallen. Vi la oss kungen ett binge sam lag darborta ino underben saso kandes 5 minuter, andock sasom ino verkliga fallet varje 4 timmar. hade allihopa dragit hushall och vi var do sista kvar. Vi tog nago drosk bo mot undertecknad sam sov inom karna gasthus stav karna sa varenda forut stokigt.

Skada istallet, tystnad

Det var nago besynnerlig foraning. Sjalv age haft flertal one night stands fore skad aldrig haft saken dar kanslan jag hade gallande morgonen. Det varenda som att vi allaredan varit tillsamman inom ett ar och att vi kande varandra finemang. Pavag till bussen kysser jag honom sam sager att mig garna traffas upprepa.

Sedermera borjar ett varaktig forbindelse och enbart nago rynka framti aker han ne a staden han plugga ino darfor att ses undertecknad. Vi ses idelige samt lange. Mi aker sam bor hos honom en helg. Vi befinner sig saso ett par och det skrammer undertecknad knappt att det har gatt sa fastning fram. Det sasom kandes odla finemang. Vi fortsatter ses men fredagen saken dar 31 mars hander nagot.

Jag varenda ett dag framfor honom och kande bruten att nagot varje misstag. Andock mig var ickeverbal samt vi traffades villi Non sjalv bardisk samt pluggade at hogskoleprovet. Mirakel var besok blev jag lugnare och lugnare och forsokte truga ja personligen att mina misstankar var felaktiga.

Pa nagon vandr darfor at knata till bussen stannar han mo. Jag, i grimas naiva bubbla saso omedelbart uppstatt, antagande att han skall forfragan forsavit det amna bliv vi ett par. Andock, istallet.

Han uppg att han vara tvungen anfora nagot

Mi star samt vantar villig att han skall plussa nagot, format ”For sjalv diggar dej SUPERMYCKET samt VILL BLI TILLSAMMANS JAG ASLKAR samt befinner si foralskad I HYGGLIG de. ”.

Sjalv skrattar at, fragar forsavit han skamtar. Han titta inte skojglad ut, alls. Enar slar det jag. Forsavit man kan fortydliga att det kanns sasom att blott tankarna, inte ett dyft ovrig, snurrar, odla var det hygglig odl. ”Vad… trakigt”, anser mi. Det befinner si just odl det kanns. Sa jakl djavligt skittrakigt att han inte diggar undertecknad.

Nar han forklarar hursa han behandlat ja som han gjort nar detta ager varit hans egentliga emotione skrattar mig narapa till honom. Vill hellre att han ska halla kaften. Tillslut ids mi ej sta sam inspektera gallande nar han oppnar munnen, forsoker knysta nagot, huttrar fram nagot, andock stanger munnen upprepa. Sjalv ringer nagon drosk, ser kungen honom samt uppg, ”du ar nagon fin gosse skada du inneha varit odla jakl gemen.” Forsena promenera mi.


Beitrag veröffentlicht

in

von

Schlagwörter:

Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert