Endast pa den korta biten at takbaren dar vi skulle smutta pa markli drinkar…

Endast pa den korta biten at takbaren dar vi skulle smutta pa markli drinkar…

Vi mottes centralt inom stan. kande mig att orden flodade, stamningen vart lacker, det vart enkelt. Mot differens fran de flesta karla mig diskuterat dejting tillsamman forvantar mig jag inget, mig onsk ej gallande nagot. Sjalv vette fan ens forsavit sjalv vill nagot ovrigt forsta dejten mer ann att berora villig kanslan. Skad att ses Chris, en tysk/italienare bosatt inom Sverige, extrovert samt sorglos, motsvarade just mina forvantningar.

Takbaren bjod gallande valkomponerade drinkar samt allareda spann etta sippet hade vi brusit ut i garv tvenne ganger. Det fanns ingen tid, inte ett skvatt lokal, det varenda exakt som do sjalv moter nar mi befinner sig ute ino varlden. Forvanad, otvunget, spannande, medryckande. Samtala ifall arbetsuppgift, vardag samt krampor vart fjarran.

Han upprepade orden han skrivit at mig dagen innan. Samt mig visste. Sjalv visste korrekt, innerst inomhus. Det befinner si marigt att chockera jag, overraska ja, overraska mig. Allaredan nar han forbigaende smog in att han ”swingat” sag mig pa honom att det vart hans mening. Att se hur mi skulle reagera. Sjalv reagerade inte. Mi visste redan att jag var villi nago dejt dar grimas gevar ej vart laddad, mi vart inte darbort for att jaga. Mig varenda darborta bara darfor at ino dessa corona-tider kanna att jag varje e annanstans.

Under tiden vi diskuterade datum gick en man forbi och sag intensivt kungen oss

Vi forflyttade oss fran takbaren till ett mer latt pub nagon kvarts vandr darifran. Samtalet flot, ivrigt avbrot vi varandra med don vi bubblade it att redogora samt dryfta. Det kom icke som nago brak att han lever i e oppen omstandighet, att do befinner si forlovade, att de forsoker skaffa manniskobarn. Jag ar icke snopen, mig fick ingen kalldusch. Snarare pratade vi mer ifall det, oppnade vara sinnen, delade erfarenheter.

Mig och mina ett par kamtater kraftig villi grasmattan for dansbanan ett solig samt varm forsom

Framme samman tunnelbanan berattade mig forsavit grima forhalland tillsammans Salemhaxan, samt nagra fran vara aventyr. Chris kastade bollen bakat och garvade hjartligt.

Oh my gosh, and you’re waiting with telling me this hygglig 5 min before your train? Inom really jambordi you, Inom feel a connection. Can Ino kiss you?

Jag nickade samt hann https://kissbrides.com/sv/findmate-recension/ ej ens tanka ”yes you may” forran han lindade in sina fingrar i karna kaluf (ryyys, far ljuv gashud bara sjalv tanker villi det!), knar mitt nuna intill sitt och kysste mej grundlig. Djavulen det varje kansla i saken da kyssen!

Vi reste til varsitt grop. Vi traffas tillracklig upprepa. Det kommer ick upphora me att han befinner sig grima karl, men vi kommer tillrackligt se ater. Forresten, han chockade mej riktig. Det befinner si som sagt ovanligt, men nar det kom inom dager fran en tillfallighe hojde jag forvanat forsona ogonbrynet samt oppnade munnen sasom nagon firre. Hade komplicerat att tro hur sa mig horde, forut noll hade avslojat honom.

Det vart ett passage ett herre sasom foll for mej, bokstavligen. Var kamrat skulle gifta sig inom september samt vi planerade forut hennes mohippa. Det vart nago del medborgare i aktivitet denna eftermiddag, medborgare lapade sol i parken, promenerade langs tillsammans vattnet, spelade kul samt hade picknick.

Sa intensivt att han i praktiken missade ett glugg i graset, snubblade, vinglade framtung och vevade med armarna tills han till slut rasade ned inom backen. Sjalv sag villig mina kompisa sam kvavde ett bubblande fniss. Kom ater, det kan betrakta sann lajbans ut nar personer ramlar!

Vi atergick mo datumdiskussionen nar ett forfolja foll kungen oss. Det vart snubbelmannen. Sam han grund ogonen rattfram gallande ja.


Beitrag veröffentlicht

in

von

Schlagwörter:

Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert